0%

VITIUM FEST

June 29, 2019 At Tirana, Albania


Event Details


Date: June 29, 2019
Location: Tirana, Albania
Address: Lapidari 'Sauk 1' - Tirana
Website: https://bestproradio.com/v2/
Event: https://www.facebook.com/events/2557451184287055/

VITIUM FEST

‘VITIUM FEST’ eshte eventi me i rendesishem i ketij muaji, organizimi i te cilit behet nga Best Pro Radio , The Institution ne bashkepunim me Bashkia Tirane.
Qellimi i projektit ne fjale eshte perhapja e kultures se muzikes elektronike, promovimi i DJ-ve te rinj shqiptar dhe jo vetem, si dhe i rrymave te ndryshme te muzikes elektronike. Si per shembull: Progressive House / Tech-House / Techno / Deep-Tech…

Hyrja eshte falas.
Jeni te mirepritur!

SHARE

Event Map

Play Cover
Commercial Music
Hip-Hop Music
Deep House Music
Electronic Music
Artisti Lounge (Oxhaku)
Artisti Lounge (Don Bosko)
Famed Bar With Famed People
Black Pearl Lounge Bar
Uanist Shisha Lounge
A Place To Be...
Uno Bistro Bar
Nostalgjia e Muzikes
The Perfect Place
The Pearl of Albanian Coast
Your Happy Place
Piu 39 Radio
Snack, Shisha & Lounge