0%

Artisti Lounge (Don Bosko)


”The Best Place You Need…”

Artisti Shisha Lounge Don Bosko
Vendi i përsosur për të tymosur nargjile me shijen tuaj të preferuar,
për të kaluar kohën e lirë nën shoqërinë e miqve tuaj dhe nën shoqërinë e muzikës më të bukur
të përzgjedhur posacërisht për Artisti Shisha Lounge Don Bosko nga Best Pro Radio.
Sic e do edhe tradita cdo të premte muzikë e përzgjedhur dhe e performuar nga dj të ndryshëm.

Për Rezervime Kontaktoni Në: +355697577775

Adresa: Rruga Don Bosko, Tiranë, Albania

SHARE
Play Cover
Commercial Music
Hip-Hop Music
Deep House Music
Electronic Music
Artisti Lounge (Oxhaku)
Artisti Lounge (Don Bosko)
Famed Bar With Famed People
Black Pearl Lounge Bar
Uanist Shisha Lounge
A Place To Be...
Uno Bistro Bar
Nostalgjia e Muzikes
The Perfect Place
Your Happy Place
Piu 39 Radio
Bounce/Climb/Fly
The Perfect Place
Balux Tirana