0%

DA’SO Bar & Lounge


DA’SO Bar & Lounge


Vendi ideal per te shijuar produktet me cilesore ne fushen e Lounge Bar, shoqeruar me muziken me te mire te momentit dhe nder vite, te perzgjedhura me kujdes per DA’SO Bar & Lounge ne bashkepunim me stafin e Best Pro Radio.
Evente te ndryshme te organizuara nga ne, per ju!
Mbremje te ndryshme per mosha te ndryshme.
Latin Night, Karaoke, Dance Night e shume e shume surpriza te tjera.
Adresa : Rruga Xhanfize Keko, Stacioni i fundit i Kinostudios
Per me shume info na kontaktoni ne nr : 069 556 9485


SHARE
Play Cover
Commercial Music
Hip-Hop Music
Deep House Music
Electronic Music
Only Hard Sound
Artisti Lounge (Oxhaku)
Artisti Lounge (Don Bosko)
Famed Bar With Famed People
Black Pearl Lounge Bar
DA'SO Bar & Lounge
Uanist Shisha Lounge
A Place To Be...
On Top Lounge
Uno Bistro Bar
Viro Lounge
Nostalgjia e Muzikes
The Perfect Place
The Pearl of Albanian Coast
error: